Maatregelen met betrekking tot COVID-19

Geplaatst op: 02-april-2020 om 20:23

 

Voor de komende maanden heeft de overheid maatregelen afgekondigd waardoor wij ook genoodzaakt zijn om onze werkwijze en dienstverlening aan te passen.
Met ingang van dinsdag 24 maart 2020 werkt iedereen vanuit huis. We nemen onze verantwoordelijkheid om op eigen initiatief geen bedrijven te bezoeken.

Zolang verzamelplaatsen en slachterijen dieren kunnen ontvangen, kunt u de nuka’s en het slachtvee telefonisch of per mail opgeven.  Aangezien we vooraf de meeste nummers van de nuka’s hebben, is persoonlijk contact tijdens het ophalen overbodig. Hierbij nogmaals de oproep om de I&R-nummers tijdig aan ons door te geven. Bij het ophalen van slachtvee wordt u van tevoren gebeld door de transporteur. Indien u aanwezig bent bij het laden van vee, vragen wij u de regels in acht te nemen.

Voor alle overige vragen staan wij u graag telefonisch te woord en zijn wij per e-mail bereikbaar. Het is altijd ons motto geweest dat wij persoonlijk contact belangrijk vinden. De komende maanden moeten wij hier met elkaar op een verantwoorde manier mee om gaan en dit op een andere manier invulling geven.

Wij wensen u gezondheid en sterkte toe.


De Keizer Vee BV

Nieuwsberichten


Onze nieuwe bedrijfsfilm m.b.t. gebruiksvee is online!

27-mei-2021 om 10:43

Het afgelopen jaar hebben wij onze activiteiten met betrekking tot gebruiksvee vast laten leggen op beeld.


Naar het nieuwsoverzicht >>

Maak kennis met de mensen van De Keizer Vee... Lees verder >>

Referenties


Maaike Tanis

De Keizer Vee is al jarenlang een zeer betrouwbare partner bij de afzet van onze vaarzen voor de binnenlandse verkoop. Over de goede prijs en snelle afhandeling zijn wij zeer tevreden!

"De Keizer Vee is al jarenlang een zeer betrouwbare partner bij de afzet van onze vaarzen voor de binnenlandse verkoop. Over de goede prijs en snelle afhandeling zijn wij zeer tevreden!"


Jan & Hermineke Vonk

<font>Al jaren verzorgt De Keizer Vee de verkoop van ons fok- en slachtvee. Correcte afhandeling en een goede prijs die vlot betaald wordt zijn hierbij vanzelfsprekend. Onlangs heeft de Keizer vee ook de aankoop van enkele vaarzen voor ons verzorgd. Ons vertrouwen was zo groot dat we ze ongezien gekocht hebben…. Terecht vertrouwen is gebleken.</font>

"Al jaren verzorgt De Keizer Vee de verkoop van ons fok- en slachtvee. Correcte afhandeling en een goede prijs die vlot betaald wordt zijn hierbij vanzelfsprekend. Onlangs heeft de Keizer vee ook de aankoop van enkele vaarzen voor ons verzorgd. Ons vertrouwen was zo groot dat we ze ongezien gekocht hebben…. Terecht vertrouwen is gebleken."


Matthew Cobden

In twee jaar tijd samen met De Keizer Vee ruim 800 vaarzen verkocht in Engeland aan tevreden afnemers!

"In twee jaar tijd samen met De Keizer Vee ruim 800 vaarzen verkocht in Engeland aan tevreden afnemers!"

Certificaten
NBHV CCV Skal bio controle