De mensen van De Keizer Vee


{omschrijving}

Marco de Keizer

Marco (1965) is oprichter van de Keizer Vee BV en sinds 1983 actief in de rundveehandel. Hij heeft nog steeds een passie voor vee. De dagelijkse leiding is in zijn handen en hij zoekt telkens weer naar uitdagingen waardoor de Keizer Vee efficiënt en transparant kan werken voor leveranciers en afnemers. 
Tel. 06-53635313.

{omschrijving}

Corrie de Keizer

Corrie (1963) is vanaf het begin betrokken geweest bij de ontwikkelingen en groei van het bedrijf. Op kantoor is zij werkzaam met name voor de facturatie van het rundvee en overige administratieve handelingen zoals bijv. I&R.

{omschrijving}

Piet Dam

Piet (1957) is sinds 2003 werkzaam als buitendienstmedewerker. In de provincie Zuid-Holland onderhoudt hij de contacten met veehouders die hun vee afzetten en/of aankopen via de Keizer Vee. Door de brede kennis van fok- en gebruiksvee en de jarenlange ervaring, heeft hij positief bijgedragen aan de groei die de afgelopen jaren is gerealiseerd.
Tel. 06-22237814.

{omschrijving}

Jack Ruijgrok

Jack (1957) is sinds 2005 werkzaam voor de Keizer Vee, nadat hij ruim 25 jaar als zelfstandig veehandelaar heeft gewerkt. Jack werkt als buitendienstmedewerker in de Provincie Noord-Holland waar hij de contacten onderhoudt met veehouders die zaken doen met de Keizer Vee. Mede door de inzet van zijn kennis van alle soorten rundvee heeft hij er aan bijgedragen dat ons marktaandeel in zijn werkgebied is gegroeid.
Tel. 06-51202420.

{omschrijving}

Annemarie Karreman

Annemarie (1977) is sinds 2011 werkzaam als managementassistente bij de Keizer Vee. Annemarie is in deze functie verantwoordelijk voor de totale administratie. Ze heeft de afgelopen jaren bijgedragen door kritisch mee te kijken naar interne automatiseringsprocessen. Dat waarborgt voor de toekomst een efficiënte en vlotte afhandeling van de facturatie en het administratieproces.

{omschrijving}

Niek de Keizer

Niek (1992) is sinds december 2012 werkzaam als buitendienstmedewerker. Wij zijn blij dat Niek na een werkstage van 2,5 jaar bij een veehandelsbedrijf in Duitsland, ervoor heeft gekozen om aan de slag te gaan bij De Keizer Vee. Niek is voornamelijk werkzaam in de Provincie Utrecht. Daarnaast is hij actief betrokken bij de inkoop van exportvaarzen. Ook verzorgt hij eventuele importen van gebruiksvee uit Duitsland.
Tel. 06-36197641.

Nieuwsberichten


De Keizer Vee op RMV Gorinchem van 23 t/m 25 nov

16-november-2021 om 10:00

De Keizer Vee staat dit jaar op de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Gorinchem!


Naar het nieuwsoverzicht >>

Maak kennis met de mensen van De Keizer Vee... Lees verder >>

Referenties


Gretha van den Berg

De Keizer Vee, altijd zeer correct...SUPER! Dezelfde dag de slachtgegevens nog op de mail, de dag erna de afrekening en binnen een week je geld ontvangen. Beter kan het toch niet!

"De Keizer Vee, altijd zeer correct...SUPER! Dezelfde dag de slachtgegevens nog op de mail, de dag erna de afrekening en binnen een week je geld ontvangen. Beter kan het toch niet!"


Maaike Tanis

De Keizer Vee is al jarenlang een zeer betrouwbare partner bij de afzet van onze vaarzen voor de binnenlandse verkoop. Over de goede prijs en snelle afhandeling zijn wij zeer tevreden!

"De Keizer Vee is al jarenlang een zeer betrouwbare partner bij de afzet van onze vaarzen voor de binnenlandse verkoop. Over de goede prijs en snelle afhandeling zijn wij zeer tevreden!"


Jan & Hermineke Vonk

<font>Al jaren verzorgt De Keizer Vee de verkoop van ons fok- en slachtvee. Correcte afhandeling en een goede prijs die vlot betaald wordt zijn hierbij vanzelfsprekend. Onlangs heeft de Keizer vee ook de aankoop van enkele vaarzen voor ons verzorgd. Ons vertrouwen was zo groot dat we ze ongezien gekocht hebben…. Terecht vertrouwen is gebleken.</font>

"Al jaren verzorgt De Keizer Vee de verkoop van ons fok- en slachtvee. Correcte afhandeling en een goede prijs die vlot betaald wordt zijn hierbij vanzelfsprekend. Onlangs heeft de Keizer vee ook de aankoop van enkele vaarzen voor ons verzorgd. Ons vertrouwen was zo groot dat we ze ongezien gekocht hebben…. Terecht vertrouwen is gebleken."

Certificaten
NBHV CCV Skal bio controle