De mensen van De Keizer Vee


{omschrijving}

Marco de Keizer

Marco (1965) is oprichter van de Keizer Vee BV en sinds 1983 actief in de rundveehandel. Hij heeft nog steeds een passie voor vee. De dagelijkse leiding is in zijn handen en hij zoekt telkens weer naar uitdagingen waardoor de Keizer Vee efficiënt en transparant kan werken voor leveranciers en afnemers. 
Tel. 06-53635313.

{omschrijving}

Corrie de Keizer

Corrie (1963) is vanaf het begin betrokken geweest bij de ontwikkelingen en groei van het bedrijf. Op kantoor is zij werkzaam met name voor de facturatie van het rundvee en overige administratieve handelingen zoals bijv. I&R.

{omschrijving}

Piet Dam

Piet (1957) is sinds 2003 werkzaam als buitendienstmedewerker. In de provincie Zuid-Holland onderhoudt hij de contacten met veehouders die hun vee afzetten en/of aankopen via de Keizer Vee. Door de brede kennis van fok- en gebruiksvee en de jarenlange ervaring, heeft hij positief bijgedragen aan de groei die de afgelopen jaren is gerealiseerd.
Tel. 06-22237814.

{omschrijving}

Jack Ruijgrok

Jack (1957) is sinds 2005 werkzaam voor de Keizer Vee, nadat hij ruim 25 jaar als zelfstandig veehandelaar heeft gewerkt. Jack werkt als buitendienstmedewerker in de Provincie Noord-Holland waar hij de contacten onderhoudt met veehouders die zaken doen met de Keizer Vee. Mede door de inzet van zijn kennis van alle soorten rundvee heeft hij er aan bijgedragen dat ons marktaandeel in zijn werkgebied is gegroeid.
Tel. 06-51202420.

{omschrijving}

Annemarie Karreman

Annemarie (1977) is sinds 2011 werkzaam als managementassistente bij de Keizer Vee. Annemarie is in deze functie verantwoordelijk voor de totale administratie. Ze heeft de afgelopen jaren bijgedragen door kritisch mee te kijken naar interne automatiseringsprocessen. Dat waarborgt voor de toekomst een efficiënte en vlotte afhandeling van de facturatie en het administratieproces.

{omschrijving}

Niek de Keizer

Niek (1992) is sinds december 2012 werkzaam als buitendienstmedewerker. Wij zijn blij dat Niek na een werkstage van 2,5 jaar bij een veehandelsbedrijf in Duitsland, ervoor heeft gekozen om aan de slag te gaan bij De Keizer Vee. Niek is voornamelijk werkzaam in de Provincie Utrecht. Daarnaast is hij actief betrokken bij de inkoop van exportvaarzen. Ook verzorgt hij eventuele importen van gebruiksvee uit Duitsland.
Tel. 06-36197641.

Nieuwsberichten


Onze nieuwe bedrijfsfilm m.b.t. gebruiksvee is online!

27-mei-2021 om 10:43

Het afgelopen jaar hebben wij onze activiteiten met betrekking tot gebruiksvee vast laten leggen op beeld.


Naar het nieuwsoverzicht >>

Maak kennis met de mensen van De Keizer Vee... Lees verder >>

Referenties


Matthew Cobden

In twee jaar tijd samen met De Keizer Vee ruim 800 vaarzen verkocht in Engeland aan tevreden afnemers!

"In twee jaar tijd samen met De Keizer Vee ruim 800 vaarzen verkocht in Engeland aan tevreden afnemers!"


Gretha van den Berg

De Keizer Vee, altijd zeer correct...SUPER! Dezelfde dag de slachtgegevens nog op de mail, de dag erna de afrekening en binnen een week je geld ontvangen. Beter kan het toch niet!

"De Keizer Vee, altijd zeer correct...SUPER! Dezelfde dag de slachtgegevens nog op de mail, de dag erna de afrekening en binnen een week je geld ontvangen. Beter kan het toch niet!"


Familie Schakel

‚ÄčNa een BSE geval eind 2002, moest al ons vee direct geruimd worden. Via De Keizer Vee hebben we 2 nieuwe veestapels aangekocht, die de basis hebben gelegd voor onze huidige veestapel. Zo kwam Olga 160 als 2e kalfskoe in december 2002 op ons bedrijf. Op 18 juni 2013 hebben we gevierd dat deze inmiddels 12 jarige koe 10.000 kg vet en eiwit heeft geproduceerd!

"‚ÄčNa een BSE geval eind 2002, moest al ons vee direct geruimd worden. Via De Keizer Vee hebben we 2 nieuwe veestapels aangekocht, die de basis hebben gelegd voor onze huidige veestapel. Zo kwam Olga 160 als 2e kalfskoe in december 2002 op ons bedrijf. Op 18 juni 2013 hebben we gevierd dat deze inmiddels 12 jarige koe 10.000 kg vet en eiwit heeft geproduceerd!"

Certificaten
NBHV CCV Skal bio controle